Kontakt rådgiver

Richard Jakobsen

Adm. dir.
Send mail
tlf: 975 12 788

Lars Brustad

Driftsdirektør
Send mail
tlf: 922 64 645

Stein Bjercke

Løsningsarkitekt/KAM
Send mail
tlf: 481 41 433

Torbjørn Ulgenes

Markedsjef/Senior rådgiver/KAM
Send mail
tlf: 915 62 488

Sikkerhet for data og viktig informasjon

IT-sikkerhet er ikke lenger en opsjon

Om du har kundedata lagret i  nettverket ditt, har du et ansvar overfor kundene dine for at informasjonen forblir intern og ikke misbrukes av ondsinnende hackere. Oppdaterte sikkerhetsløsninger er blitt et "må-ha" for bedrifter i alle størrelser. 

I Serit tar vi sikkerhet på alvor og kan tilby bedriften en tilpasset løsning som sikrer nettverket  mot datainntrengning og tap av viktig informasjon. Uansett om du trenger ny løsning for brannmur, anti-malware, kryptering, patch managment, autorisering, backup eller sikring av mobile enheter, har vi gode løsninger for både mindre og større bedrifter.

Virtuell sikkerhet

Er du en av de som valgt å virtualisere deler eller store deler av nettverket ditt, men fortsatt kjører tradisjonelle sikkerhetsløsninger? Vi har spesialisert oss på sikkerhet i virtuelle miljøer og tilbyr produkter som er gunstige både fra et sikkerhets-, pris- og ytelseperspektiv.

Trend Micro Deep Security gir deg omfattende, tilpasningsdyktig og svært effektiv agentløs og agentbasert beskyttelse, inkludert beskyttelse mot skadelig programvare, registrering og forebygging av inntrengning, brannmur, nettapplikasjonsbeskyttelse, integritetsovervåking og loggkontroll.